Svetlobna oprema za letališča

 

Naše storitve obsegajo tudi visoko kakovostno svetlobno opremo za civilna in vojaška letališča, kot tudi za vzletno pristajalne ploščadi za helikopterje in druge vrste zrakoplovov, proizvajalca ERNI Licht-Technik AG iz Švice. Prodajni program obsega nadzemne ter vgradne svetilke visoke, srednje in nizke napetosti, za razsvetlitev tako Vzletno-pristajalnih stez (VPS) kot Voznih stez. Vsi proizvodi izpolnjujejo najnovejše zahteve mednarodnih standardov (kot so ICAO, FAA, MAK, STNA, FOCA, STANAG 3316).

 

Svetlobna oprema za letališča proizvajalca ERNI zagotavlja kakovost, zanesljivost, nizke periodične stroške uporabe ter preprosto vzdrževanje, kar zagotavlja varno in učinkovito delovanje. Njihova svetila so posebej zasnovana za delovanje v nizki vidljivosti ter v najbolj zahtevnih delovnih pogojih, kakršni lahko prevladujejo v regijah z pogostimi snežnimi padavinami, gosto meglo ali visoko vlago. Neprepustna struktura onemogoča kakršnokoli notranjo ali zunanjo korozijo svetilk, tudi če so vgrajene na površine, kjer obstaja problem podzemnih voda, močnih padavin, korozivnega zraka (slan zrak na letališčih v bližini morskih obal). Strukturni koncept proizvodov upošteva prednosti podaljšanja servisnih intervalov skupaj z nizkimi vzdrževalnimi stroški.

Podjetje Trimpeks d.o.o. poskrbi tudi za popolno opremo pristajalnih mest izven letališč:

Heliporti so infrastrukturni objekti, ki zagotavljajo maksimalno fleksibilnost pri potovanju in prevozu po zraku. Samo popolnoma opremljena letališča lahko zagotovijo tudi največjo varnost za helikopterske posadke in potnike. Ponujamo vam najsodobnejše izdelke, ki so že več let dokazali svojo zanesljivost pri instalacijah. Strešni heliporti so prostorsko varčne konstrukcije na vrhu stavb, kot so hoteli, bolnišnice in nebotičniki. Večje udobje in funkcionalnost sta združena s povečano varnostjo med fazami prileta in odhoda. Površinski heliporti se pogosto kombinirajo s helikopterskimi bazami, ki vsebujejo bencinske črpalke, vzdrževalnimi službami in hangarji.

mangakakalot