O nas

Podjetje Trimpeks d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 kot družba za mednarodno trgovino, storitve in posredništvo. Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju letalstva in mednarodne trgovine.

V tridesetih letih smo pridobili bogate izkušnje v komercialnih aktivnostih povezanih z modernizacijo in nadgradnjo programov obrambne in zaščitne opreme za potrebe obrambnih struktur RS. Tako smo vzpostavili razvejano mrežo dobaviteljev, serviserjev ter vzdrževalcev različnih vrst zrakoplovov in dodatne opreme iz vsega sveta. Na področju nacionalne varnosti je podjetje Trimpeks d.o.o. zanesljiv partner pri izvajanju vladnih pogodb in pogodb o javnih naročilih.

Podjetje je član:

Podjetje zagotavlja svojim strankam individualni pristop pri reševanju poslovnih izzivov ter učinkovite rešitve, prilagojene potrebam in zahtevam naročnikov, ob hkratnem upoštevanju vseh standardov varnosti in kakovosti v skladu z lokalno in mednarodno letalsko in gospodarsko zakonodajo. Strankam nudimo vso komercialno asistenco za uvoz izdelkov po visokih standardih kakovosti ter sledi viziji – razvoj prilagojenih storitev potrebam stranke.

Zaposleni sledijo temeljnim vrednotam podjetja:

  • zaupanje,
  • razvijanje dolgoročnih poslovnih odnosov,
  • sodelovanje,
  • fleksibilnost,
  • varnost.

Podjetje sledi razvoju in trendom tudi na drugih področjih, ter med drugimi storitvami nudi razvojne in svetovalne storitve na področju vlaganja v obnovljive vire energije (veter, voda, sonce). V sodelovanju s partnerji in investitorji zagotavlja podjetje finančne in razvojne storitve za vlaganja v mednarodne projekte, predvsem v industrijo, prostega časa in turizma. Trimpeks d.o.o. se ukvarja tudi s projektnim svetovanjem, pripravo programske in razpisne dokumentacije, evalvacijo programov, razpisov in projektov na področju postavitve steklenjakov, ki izboljšujejo postopek pridelave.

123movies